Wil je met een groep e-choppers huren? Dan ben je bij De Zeeuwse toerist aan het juiste adres. Ik denk graag met je mee om een tof uitstapje samen te stellen. Er is veel mogelijk!

E-chopper huren voor families en vrienden

Wil je een leuk uitje met je familie organiseren? Of een toffe dag met vrienden, zoals een vrijgezellenfeest? Een e-chopper huren is hiervoor de perfecte activiteit! Rijd samen een mooie route door Walcheren en combineer het met één van de leuke arrangementen.

" Genieten met een hoofdletter G begint al na de eerste afgelegde meter. Een vrijgezellenfeest op de e-chopper is een echte aanrader. We hebben een heel gezellige middag gehad. "

Piet de Visser

Vrijgezellenfeestje

E-chopper huren voor bedrijven

Een e-chopper huren is een ontzettend leuke activiteit voor een bedrijfsuitje. Samen met jouw team of bedrijf lekker ontspannen en gezellig bijkletsen terwijl je een mooie route rijd. Goed voor de teambuilding! Ook is het makkelijk te combineren met één van de leuke arrangementen.

Lopifits voor verjaardagfeestjes!

Origineel, dat zijn de lopifits. Leuk voor verjaardagfeestjes. Vanaf 12 jaar mogen de jongens en meiden zelfstandig op stap. Volg de route via de telefoon en haal een lekker ijsje bij ‘de Koehoorn’ in mariekerke.

NIEUW! PUZZELTOCHT ONDERWEG.

Lossen jullie de puzzel op? Win een prijs!

Voor kleine en grote groepen

Wil je met een kleine groep een e-chopper huren? Of is de groep juist wat groter? Geen probleem, zowel kleine als grote groepen kunnen een e-chopper huren. Ik bied 22 e-choppers en 6 loopfietsen aan. Is de groep groter? Bel of mail mij dan gerust voor de mogelijkheden.